INTERCITY BROKER AD BEOGRAD

BDD Intercity broker a.d. Beograd osnovan je 2002. godine. U svom timu imamo stručan kadar koji je na tržištu kapitala prisutan više od 20. godina i koji je aktivno bio uključen u privatizacije nekih od najvećih kompanija na domaćem tržištu kapitala i koji je učestvovao u realizaciji nekih od najvećih transakcija na Beogradskoj berzi.

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, visokim standardima, kao i temeljnom pristupu koje postavljamo u radu sa svakim pojedinačnim klijentom (malim investitorom, institucionalnim investitorom ili emitentom) u mogućnosti smo da na najkvalitetniji način odgovorimo na sve zahteve klijenata kao i da ponudimo najbolja rešenja.

Svojim proaktivnim pristupom i dugogodišnjim iskustvom trudimo se da klijentima skrenemo pažnju i pomognemo im da iskoriste prilike koje im nisu vidljive, bez potrebe da u tu svrhu angažuju više savetnika. Klijentima nudimo rešenje po principu „ključ u ruke“ što znači da naš stručni tim klijentima pruža sve usluge neophodne za uspešnu i pravovremenu realizaciju zahteva klijenata.

Razvijena i savremena informaciona tehnologija, stručne sposobnosti zaposlenih, potpuna legitimnost zaključenja transakcija, konsalting usluge u svim domenima poslovanja i nastupa na finansijskom tržištu, kao i maksimalno profesionalan odnos i posvećenost poslovnim zadacima, svrstali su Intercity broker a.d. Beograd među vodeće učesnike na domaćem tržištu finansijskih instrmenata.

Najbolju potvrdu navedenom čine sami klijenti sa kojima imamo stabilnu višegodišnju saradnju izgrađenu na obostrano visokom poverenju i mudrim odlukama.

Osnovni podaci:

Naziv i sedište firme Brokersko-dilersko društvo Intercity broker a.d. Beograd
Skraćeni naziv firme Intercity broker a.d. Beograd
Datum osnivanja 02.10.2002. godine
Matični broj 17421506
Pravna forma Akcionarsko društvo
Sedište Maksima Gorkog 52, 11118 Beograd
E-mail adresa firma@icbbg.rs
Telefon +381 (011) 3083-100
Fax +381 (011) 3083-150
Član Beogradske berze i Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti
Broj i datum rešenja o davanju dozvole za ODID 5/0-03-2000/6-12 od 13.08.2012. godine, izdatog od strane Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, Omladinskih brigada 1, Beograd 

Kalendar radnih dana u 2024. godini:

Radni dani u 2024. godini su: ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak i petak, izuzev u danima državnih praznika Republike Srbije i verskih praznika koji se obeležavaju neradno i to:
1. i 2. januarNova Godina
15. i 16. februarSretenje, Dan državnosti Srbije
1 i 2. majPraznik rada
3 i 6. majVaskršnji praznici
11. novembarDan primirja u Prvom svetskom ratu
31. decembarSetovanje trgovačke platforme i migracija podataka i statistika

Radni dani u tekućem mesecu:

Radni dani u mesecu su ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak i petak. Radno vreme je svim radnim danima od 08:30h do 16:30h, izuzev u danima državnih praznika Republike Srbije i verskih praznika koji se obeležavaju neradno.

Naši klijenti:

Intercity broker a.d. Beograd je od dana svog osnivanja, 02.10.2002. godine, do danas stekao poverenje velikog broja kako emitenata, kao i pojedinačnih akcionara/investitora na domaćem tržištu hartija od vrednosti. Broj klijenata koj su ukazali poverenje „Intertcity brokeru“ prelazi cifru od 70.000 što dovoljno govori o kvalitetu našeg rada. Neki od klijenata Intercity broker a.d. Beograd: